Shop Mobile More Submit  Join Login

Comments


:iconfireyuuki:
FireYuuki Featured By Owner Sep 24, 2014  Hobbyist Traditional Artist
Hei, salut!
Tocmai ce m-am uitat la tine in gallery. Wow! simply WOW! Intotdeauna am admirat ce poti face cu creionul pe hartie, dar trebuie sa recunosc ca niciodata nu m-am uitat atat de atent. E incredibil! Toata vara am citit comics si sa stii ca  ce poti tu sa faci ii cam bate pe toti! :) Esti super! Sper sa mai postezi ceva nou in curand!
Tu ce ai mai facut?
Reply
:icondruje:
druje Featured By Owner Sep 25, 2014  Professional General Artist
 Ciao!
 Numai acum te-ai uitat? :)) Mersi mult pt apreciere, inseamna mult pt mine. Insa sunt departe de a-i bate pe toti!... Sunt niste artisti extraordinari in industrie, atat in US, cat mai ales -am descoperit de curand, in Franta sau Italia. Desenatori exceptionali! Oricum cuv tale ma incurajeaza si-mi dau incredere ca sunt pe drumul cel bun :) O sa postez cate ceva cat de curand. Momentan lucrez la un proiect pt Franta, primul de acest fel cu cei de acolo -dintr-un lung sir, sper!
 Felicitari, am vazut ceea ce ai mai postat si observ o evolutie vizibila in desenul tau. Tine-o tot asa! ;) I'll be back soon with some news ;)
Reply
:iconfireyuuki:
FireYuuki Featured By Owner Sep 25, 2014  Hobbyist Traditional Artist
:) Mersi mult ca te-ai uitat si la mine! Gallery-ul meu nu ma prea avantajeaza; nu prea are, de fapt, cam niciuna dintre lucrarile mele cele mai bune.  Dar vreau sa ma pun sa mai postez si eu. Tocmai ce am inceput sa lucrez in culori, la portrete digitale...whole new universe!Pacat ca nu prea am timp!
 Sa sti ca ce ai spus tu cu incurajatul se aplica si la mine! Opinia ta inseamna foarte mult pentru mine, mai ales ca m-am deci sa fac o cariera din desen! :D
Succes la proiectul cu Franta! Sunt sigura ca iti va iesi de minune!
Till next time,
Sanzy
Reply
Add a Comment: